Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 60€.

Τηλεφωνικές παραγγελίες στο +30 2541 304148

Πολιτική Επιστροφών

ΑΛΛΑΓΕΣ

Έχετε το δικαίωμα αλλαγής στα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους με την ίδια εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Courier, που παραλάβατε.

Οι αλλαγές των προϊόντων γίνονται αποκλειστικά και μόνο μετά την τηλεφωνική επικοινωνία στο παρακάτω τηλέφωνο : 2541-304148 ή στο email [email protected] 

Η διεύθυνση αποστολής είναι:
JEFE CLOTHING
Βασιλέως Κωνσταντίνου 5, 67100 Ξάνθη
Τηλ: 2541 304148

Το κόστος της αλλαγής είναι €5 και αφορά δύο μετακινήσεις, επιστροφή στην εταιρία μας και επαναποστολή στον πελάτη. Την επιστροφή την κάνετε ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ACS COURIER.
Για Κύπρο η επιστροφή γίνεται με οποιαδήποτε εταιρία επιλέξει ο πελάτης με δική του χρέωση.

Προσοχή!

Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση ( να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ) και να συνοδεύονται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα ( Απόδειξη, ετικέτες κτλ. ).

Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ θα γίνονται αποδεκτές και θα επιστρέφονται ξανά με δική σας χρέωση. Για λόγους υγιεινής δεν πραγματοποιούνται αλλαγές (και συνεπώς επιστροφές χρημάτων) στα μαγιό και εσώρουχα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση με νέο προϊόν, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής στην αποθήκη μας και είναι εξαιρετικά απλή αρκεί να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2541-304148 ή μέσω email στο [email protected]

Tο ποσό που οφείλουμε να σας επιστρέψουμε είναι ίσο με το ποσό που πληρώσατε κατά την αγορά των προϊόντων σας, αφού αφαιρέσουμε τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής που είναι 5,00€
Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με κατάθεση σε τραπεζικό σας λογαριασμό σε μία από τις παρακάτω τράπεζες : Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.

*Για Αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων από Κύπρο όλα τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη! 

Follow us
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Wishlist
Wishlist
Login
Δημιουργία λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα privacy policy.

Επανάκτηση Κωδικού

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

ΚΑΛΑΘ ΑΓΟΡΩΝ 0